• head_banner_01

PRODUK

Peremajaan Kulit Super IPL SHR OPT Mesin Ngilangi Rambut

Katrangan singkat:

Athena minangka stasiun kerja canggih kanggo ngilangi rambut lan perawatan estetika kulit.Platform kasebut nggabungake inovasi paling anyar ing SHR (Slide Hair Removal) lan teknologi ND-YAG kanggo menehi perawatan sing efektif lan disesuaikan banget-kanthi asil alami lan tahan lama.


Ringkesan

Teori

Kaluwihan

Paramèter

 

opt

Athena minangka stasiun kerja canggih kanggo ngilangi rambut lan perawatan estetika kulit.Platform kasebut nggabungake inovasi paling anyar ing SHR (Slide Hair Removal) lan teknologi ND-YAG kanggo menehi perawatan sing efektif lan disesuaikan banget-kanthi asil alami lan tahan lama.

√ Konfigurasi Standar Dhuwur

6 kapasitor lan energi 3000W, njamin output energi sing konsisten, meh ora krasa lara
Frekuensi 20Hz, sadurunge dijupuk dening dijupuk OPT IPL, kacepetan perawatan cepet banget.Desain frekuensi 20Hz sing inovatif bisa njamin kenceng rai sing efektif banget.Klien kita bisa nggunakake mesin kanggo whitening awak lengkap lan rejuvenation kulit kanthi efektif.

√ Teknologi Inovatif: SHR+OPT

Dibandhingake karo shot by shot tradisional IPL, SHR (Slide Hair Removal) bisa geser kanggo perawatan, tegese kacepetan cepet banget kanggo saben lampu kilat.
Teknologi OPT (Teknologi Pulsa Optimal) njamin saben energi pulsa kanthi stabil lan teratur, meh nggawe perawatan sing paling aman, efektif, lan nyaman kanggo pasien.

√ Dwi-Dawa Gelombang-Watesan Handpiece

Handlepiece 640-950nm: mbusak rambut, luwih dhuwur tinimbang 610-1200nm
530-950nm Handlepiece: rejuvenation kulit lan mbusak pigmentasi

√ Teknologi Pendinginan Lanjut

Mesin OPT SHR IPL adhem kulit sajrone perawatan kanggo wektu sing luwih suwe, nyuda resiko kobong nalika njaga panas ing dermis ing ngendi folikel rambut dirawat.Asil kasebut minangka solusi mbusak rambut mutakhir sing menehi asil sing unggul kanggo kabeh jinis kulit- kalebu kulit peteng.

1

SHR Handpiece ing gerakan: frekuensi dhuwur

mbusak rambut
mbusak pigmen
mbusak kukul
mbusak vaskular
Ngilangi kisut
Rejuvenation kulit

ND Yag Laser handlepiece kanggo

mbusak tato
Ireng, biru, coklat, abang macem-macem jinis tato lawas lan anyar;
Lesi pigmen ing epidermis lan dermis: bintik umur, bintik kopi, bintik matahari, bintik, melasma, ota, zygomaticus, nevus, bintik mongolian, pigmentasi sawise inflamasi·

Mode PTP
Rejuvenation kulit, whitening kulit, tightening kulit, tekstur kulit, toning.
2

Spesifikasi

Perawatan nangani HR handle SR handle
Dawane ombak SR 530nm-950 & HR 640nm-950nm
Ukuran titik 15mm * 50mm
Sekring 10A
Sistem Kontrol 10″ TFT layar tutul full color
Frekuensi Ambalan 20HZ
Kapadhetan energi 1—50J/cm2
Sistem pendinginan Banyu + Semi Konduktor + Udhara + Tip Safir
Mode kerja Mode Profesional & Mode Pra-setel
Suhu Kerja +15 ℃ ~ + 30 ℃
Suhu panyimpenan -20 ℃ ~ + 55 ℃

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita