• head_banner_01

PRODUK

Mesin Salon Rambut Laser Profesional Mesin Ngilangi Rambut Paling Apik

Katrangan singkat:

Eos Ice Prime nggunakake teknologi perawatan presisi 1600W daya dhuwur trio-panjang gelombang (Alex755nm, Diode 808nm, Yag 1064nm).Energi langsung tumindak ing jaringan folikel rambut saka dermis.


Ringkesan

Teori

Kaluwihan

Paramèter

Best Chin Electrolysis Hair Removal Soprano Ice Platinum Laser Machine Price

Eos Ice Prime nggunakake teknologi perawatan presisi 1600W daya dhuwur trio-panjang gelombang (Alex755nm, Diode 808nm, Yag 1064nm).Energi langsung tumindak ing jaringan folikel rambut saka dermis.Mbusak melanin saka jaringan folikel rambut tanpa ngrusak kulit normal lan kelenjar kringet, mbantu nggayuh tujuan mbusak rambut kanthi cepet lan 100% tanpa rasa sakit.
Alex755nm:rambut alus werna padhang, kayata alis lan lambe ndhuwur
Dioda 808nm:Rambute ireng sedheng, kayata lengen, sikil, pipi
Yag1064nm:Daya penetrating jero, tumindak ing rambut peteng, aman lan efektif, kayata dodo lan underarms

60#Best Chin Electrolysis Hair Removal Soprano Ice Platinum Laser Machine Price01 60#Best Chin Electrolysis Hair Removal Soprano Ice Platinum Laser Machine Price02

√ Ngalahake teknologi dhuwur

1. Mode opsional titik sing kuat: pilih area titik miturut area perawatan
①Cepet perawatan saka 15 * 18cm titik gedhe, wektu perawatan lan abang protokol
②Konsentrasi energi 15*30cm luwih gedhe, lan kanthi efek sing luar biasa
③Port panggantos titik magnetik, pas mulus lan operasi gampang
60#Best Chin Electrolysis Hair Removal Soprano Ice Platinum Laser Machine Price05

2. Ultra-dhuwur energi: 1600W

Nggunakake laser generasi paling anyar, ukuran cilik lan energi dhuwur
3. Tambah layar tutul ing applicator
layar tutul ing aplikator kasedhiya kanggo perawatan rambute aman profesional lan tepat

√ Aplikator Paling Cilik-Ukuran Cilik, Trep lan Akurat

Gampang nambani wilayah sing biasane angel digayuh, kalebu kuping, bolongan irung, lan lambe, bentuk sing mlengkung.

√ Sistem operasi cerdas-parameter konfigurasi AI

Sistem data profesional kanthi otomatis nyetel paramèter miturut kabutuhan sing beda-beda, warna kulit sing beda, jender, bagean, lan warna, kekandelan lan area rambut kanggo entuk kontrol sing sampurna.
60#Best Chin Electrolysis Hair Removal Soprano Ice Platinum Laser Machine Price06

√ Nganyarke sistem pendinginan

Efektif mesthekake 24 jam efisiensi dhuwur lan non-stop, paningkatan ROI produk

Napa milih 1600W diode laser?

Laser dioda 1600W minangka singkatan emas kanggo teknologi paling dhuwur ing industri mbusak rambut, sing bisa mbantu ngilangi rambut kanthi cepet, permanen lan 100% tanpa rasa sakit.

√ Permanen Copot rambut sing ora dikarepake babagan macem-macem bagean awak manungsa.

Rai: dagu lan lambe, jenggot
Awak: kelek, lengen, wulu sikil, wulu dhadha, area bikini

√ Jinis kulit (I-VI) & werna rambut lan tekstur sing bisa diatur.

60#Best Chin Electrolysis Hair Removal Soprano Ice Platinum Laser Machine Price03

Spesifikasi

Tipe Laser Laser Dioda Kab
Jumlah Laser Jerman Dilas bar
Panjang Gelombang Laser 808+755+1064nm
The Light Guide Crystal Safir
Ukuran Spot 15x18mm / 18x30mm
Frekuensi Ambalan 1 ~ 20HZ
Lebar Pulsa 10-40ms
Kapadhetan energi 1 ~ 30 J / cm²
Suhu Cooling Laser -5 ℃ - 5 ℃
Power Supply AC230V, 50Hz / AC110V, 60Hz
Sistem pendinginan Udara + Banyu + Semikonduktor + Safir
Suhu Banyu Cooling Laser 20 – 30°C
Konsumsi Daya 3000VA
Daya Rated 1600W
Sekring Model: F250V L15A

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita