• head_banner_01

Layanan Kita

Layanan Sawise Sales

service

Item Layanan Utama

Ajar lan ndhukung panggunaan piranti medis & kecantikan, instalasi, pangaturan, pangopènan lan liya-liyane.

service

Tujuan Kualitas Sawise Layanan

Kepuasan pelanggan ora kurang saka 99% amarga kita nyedhiyakake layanan sing paling apik kanthi sepenuh ati.

Service Ideal

service

Service Tenet: Service utomo

Layanan Tujuan: kepuasan pelanggan

Konsultasi Layanan: Ramah, sabar

Cara Layanan: Respon cepet

Slogan Layanan: Inspirasi pelanggan kanthi upaya lan upaya

Service Maintenance

service

Njamin

Ing 12 sasi saka dina sampeyan tuku produk, yen ana kesalahan, kita nyedhiyani layanan pangopènan.

service

Solusi

Yen sampeyan duwe masalah nalika nggunakake produk kita, hubungi kita karo telpon, fax, jaringan utawa e-mail lan kita bakal mangsuli ing siji jam lan ngatasi masalah sanalika bisa.

service

Ndandani Gratis

Kita tanggung jawab kualitas produk ing panggunaan normal.Yen host standar, kita nyedhiyakake pangopènan gratis.Sawise periode babar pisan, kita mung ngisi rega biaya kanggo spare parts.