• head_banner_01

Iku mbangun otot lan sculpt awak?

Ing jaman selfie lan media sosial, saben wong katon luwih utawa kurang kepengin banget karo penampilane.Saben uwong kepengin entuk "tokoh pantai" kanthi cepet!Yen sampeyan duwe wiwitan cepet tanpa kringet kanggo langsung nambah kekuatan, bakal mbantu sampeyan ngluwihi titik platform lan ngunggahake kesehatan menyang tingkat anyar, apa sampeyan pengin nyoba?Iki ngendi kita introduce paling anyar perawatan teknologi dhuwur UMS Sculptor.Senajan muni apik banget kanggo dadi bener, iki awak-sculpting mesin Ajaib duwe ilmu lan riset kanggo ndhukung.Apa sampeyan pengin mbangun otot lan nyuda lemak ing wektu sing padha?Banjur UMS Sculptor minangka perawatan revolusioner sing paling apik kanggo sampeyan.Iki minangka prosedur non-invasif sing aman sing bisa mbantu sampeyan entuk weteng sing luwih jelas lan bokong sing dibunderaké.Iku mbantu nguatake otot nalika ngobong lemak ing wektu sing padha.

Iki minangka perawatan non-invasif, non-bedah pisanan sing disetujoni FDA babagan setahun kepungkur kanggo ngangkat lan nguatake glutes kanthi bantuan teknologi elektromagnetik sing diarani HIFEM (medan elektromagnetik fokus intensitas dhuwur), kanggo mbangun lan nguatake otot nalika kobong bebarengan. lemu.Ora kaya prosedur sing nambah jarahan, teknologi iki fokus ing otot tinimbang lemak.Bisa nambani weteng, bokong, biceps lan triceps, lan pedhet.Pangobatan 3-4, jarak seminggu, disaranake kanggo asil sing paling apik.UMS Sculptor nyebabake kira-kira 20,000 kontraksi supramaximal, padha karo 20,000 crunches utawa squats sajrone setengah jam, sing nguatake otot lan uga nggawe reaksi metabolik kanggo ngilangi lemak.UMS Sculptor minangka mesin pisanan sing nggabungake rong prosedur kontur awak - ngobong lemak lan mbentuk awak - dadi siji perawatan non-bedah sing butuh udakara 30 menit kanggo ngrampungake.Pratelan mbentuk awak adhedhasar teknologi energi elektromagnetik fokus intensitas dhuwur sing padha.UMS Sculptor nggunakake energi elektromagnetik kanggo ngrangsang frekuensi dhuwur lan kontraksi otot sing kuat ing oyod saraf.


Wektu kirim: Dec-02-2021