• head_banner_01

PRODUK

Rambut Laser Ngilangi Wanita Soprano Ice Diode Laser Machine Price

Katrangan singkat:

Nggabungake tingkat panyerepan dhuwur saka 808nm dawa gelombang, energi kuat saka 755nm lan safety saka 1064nm dawa gelombang sampurna cocog.Nggunakake teori panyerepan cahya Milih, laser bisa preferentially digunakke dening melanin saka rambute lan banjur panas batang rambute lan folikel rambute, malih kanggo numpes folikel rambut lan organisasi oksigen watara folikel rambut.


Ringkesan

Teori

Kaluwihan

Paramèter

28#Light Sheer Alxander Diode Laser 808Nm Hair Removal Non Invasive Personal Machine01

Nggabungake tingkat panyerepan dhuwur saka 808nm dawa gelombang, energi kuat saka 755nm lan safety saka 1064nm dawa gelombang sampurna cocog.Nggunakake teori panyerepan cahya Milih, laser bisa preferentially digunakke dening melanin saka rambute lan banjur panas batang rambute lan folikel rambute, malih kanggo numpes folikel rambut lan organisasi oksigen watara folikel rambut.
Nalika laser output, sistem karo teknologi cooling khusus, kelangan kulit lan nglindhungi kulit saka babras lan tekan perawatan banget aman lan nyaman.

28#Light Sheer Alxander Diode Laser 808Nm Hair Removal Non Invasive Personal Machine02

Alex 755nm:Dawane gelombang 755nm bisa nyedhiyakake energi sing cukup kanggo nyerep kluster melanin, sing bisa digunakake ing macem-macem jinis lan warna rambut, utamane rambut sing entheng lan tipis.
Dioda 808nm:Dawa gelombang khas laser hair removal, tingkat penetrasi folikel rambut dhuwur, lan frekuensi cepet.Aplikator area titik gedhe cocog karo tujuan perawatan kanthi cepet.
YAG 1064nm:kanthi tingkat penyerapan melanin sing sithik, khusus kanggo perawatan kulit peteng.

28#Light Sheer Alxander Diode Laser 808Nm Hair Removal Non Invasive Personal Machine03

√ Energi ultra-dhuwur: 3000W

Nggunakake laser generasi paling anyar, ukuran cilik lan energi dhuwur.

28#Light Sheer Alxander Diode Laser 808Nm Hair Removal Non Invasive Personal Machine04

√ Aplikator Urltra-Light 365g

Aplikator ultra-ringan gampang dioperasikake, nyuda beban operator.

28#Light Sheer Alxander Diode Laser 808Nm Hair Removal Non Invasive Personal Machine06

√ Aplikator Kompres Es sing dipatenake kanthi eksklusif

Cryo-anesthesia sadurunge perawatan, lan kulit sing nyenengake sawise perawatan.Aplikator sing ditrapake es bisa nganti -15 °.Iki ngganti bungkus es tradisional, nyuda rasa nyeri lan ngilangi rambut.
28#Light Sheer Alxander Diode Laser 808Nm Hair Removal Non Invasive Personal Machine06
√ Cooling Kuat
Ngadopsi sistem cooling TEC, cooling kontak, nambah comfort.
√ Unik USA Semi-konduktor
√ Pompa Banyu Aliran Konsisten Italia
√ generator laser Dilas Jerman kanggo njamin kinerja sing luar biasa.
√ Terbukti paling aman kanggo kabeh jinis kulit, malah kulit sawo matang

Permanen Copot rambut sing ora dikarepake babagan macem-macem bagean awak manungsa.
Jinis kulit (I-VI) & werna rambut lan tekstur sing bisa diatur.
19#Tec Cooling Permanent Body Hair Salon Equipment 808Nm Diode Laser Hair Removal Machine (4)

Spesifikasi

Tipe Laser Laser Dioda Kab
Jumlah Laser Jerman Dilas bar
Panjang Gelombang Laser 808+755+1064nm
The Light Guide Crystal Safir
Ukuran Spot 15x30mm
Frekuensi Ambalan 1 ~ 20HZ
Lebar Pulsa 10-400ms
Kapadhetan energi 1 ~ 120j/cm²
Suhu Cooling Laser -5 ℃ - 5 ℃
Power Supply AC230V, 50Hz / AC110V, 60Hz
Sistem pendinginan Udara + Banyu + Semikonduktor + Safir
Suhu Banyu Cooling Laser 20 – 30°C
Konsumsi Daya 2000VA
Daya Rated 3000W

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita