• head_banner_01

PRODUK

Emsculpt Otot Stimulasi Aircooling System Neo Rf Machine 4 Ngalahake Machine

Katrangan singkat:

Energi pulsa luwih fokus ing klompok otot, frekuensi dhuwur nambah ekstensi otot, lan nambah dekomposisi super-kacepetan lan metabolisme sel.


Ringkesan

Teori

Kaluwihan

Paramèter

Emsculpt Muscle Stimulation Aircooling System Neo Rf Machine 4 Handles Machine

Multi-Fungsi, Teknologi Anyar

① (Ngobong Lemak lan Mbangun Otot) Teknologi Hifem Inovatif
Energi pulsa luwih fokus ing klompok otot, frekuensi dhuwur nambah ekstensi otot, lan nambah dekomposisi super-kacepetan lan metabolisme sel;Ing wektu sing padha, kontraksi frekuensi kacepetan dhuwur ngrangsang wutah lan nguatake otot tanpa mengaruhi kulit permukaan.

②(Kesehatan Pribadi) Teknologi Elektromagnetik Paten
Medan elektromagnetik fokus intensitas dhuwur ngrangsang neuron motor kanggo ngontrol otot lantai panggul kanggo nindakake 20,000 latihan Kegel, sing ora invasif lan non-invasif kanggo nambah relaksasi otot lantai panggul lan gejala liyane.
60#Emsculpt Muscle Stimulation Aircooling System Neo Rf Machine 4 Handles Machine (2)
Iku teknologi perawatan paling anyar dirancang kanggo non-Invasif awak slimming lan sculpting sing
mbangun otot Burns lemak ing wektu sing padha.Stimulasi elektromagnetik pulsed intensitas dhuwur nawakake kontraksi otot sing terus-terusan tanpa relaksasi otot saengga otot bisa kerja kanthi kapasitas maksimal.
Emsculpt Muscle Stimulation Aircooling System Neo Rf Machine 4 Handles Machine

Emsculpt Muscle Stimulation Aircooling System Neo Rf Machine 4 Handles Machine

Teknologi Upgrade

150HZ, luwih saka 20,000 "olahraga ultra-otot", entuk kinerja sing luar biasa.

Upgrade Fungsi

Kanggo nambah otot, rectus abdominis lan pemulihan otot lantai panggul.

Nganyarke Konfigurasi

Aplikator 4 duwe mode kerja cerdas mandiri.Ora ana cooling banyu sing dijaluk, nawakake pangopènan sing trep.Nganyarke Desain.Cangkang kasebut nganggo warna estetika tingkat dhuwur lan wujude luar biasa.

Nganyarke Ergonomis

Tampilan lengkap cerdas lan aplikator duwe desain mekanik.
Emsculpt Muscle Stimulation Aircooling System Neo Rf Machine 4 Handles Machine

Tuku Selektif

KEPALA KERJA LUNGGUNG Cocog ing Akeh Model

Dhuwur-energi-fokus

teknologi elektromagnetik kanthi ngaktifake otot lantai pelvis.Kanthi sampurna nyimulasi kurva bokong lan target gluteus kanthi akurat.Desain inklinasi 15 ° ngidini sikil bisa santai kanthi alami.Wilayah dhukungan sing diangkat ing tengah pas pas karo otot lantai panggul.Cocog kanggo pria lan wanita kabeh umur lan kanthi efektif ngatasi macem-macem ciloko otot lantai panggul.
60#Emsculpt Muscle Stimulation Aircooling System Neo Rf Machine 4 Handles Machine (7) 60#Emsculpt Muscle Stimulation Aircooling System Neo Rf Machine 4 Handles Machine (6)

1. Pengurangan Lemak + Bangunan Otot + Pemulihan Pribadi, nyukupi kabeh kabutuhan konsumsi.
2. Non-Bedah, Non-Invasif, Ora-Downtime
3. Antarmuka cerdas, trep kanggo operasi lan nggunakake.
4. Original Jerman diimpor, efek lan kualitas dijamin.
5. Efek sing dibuktekake sacara klinis jelas lan tahan lama.

1. Wong karo otot flabby
2. Ladies karo awak flabby sawise babaran utawa bobot mundhut
3. Buruh kantor sing ora duwe wektu kanggo latihan fitness
4. Wanita sing seneng panganan lan wedi lemu, Wong ayu sing pengin ngganti awak lan nguber garis otot sing ayu
5. Wong ayu sing pengin ngganti awak lan nguber garis otot sing ayu
6. Wong sing kudu ngilangi bobot kanthi cepet

60#Emsculpt Muscle Stimulation Aircooling System Neo Rf Machine 4 Handles Machine (3)

Paramèter

Tegangan

AC220/50Hz AC110/60Hz

daya

<6000VA

Sistem pendinginan

Pendingin Udara

Suhu Kerja

5 ℃ -40 ℃


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita