• head_banner_01

PRODUK

Cryolipolysis Lemak beku Slimming Machine Cool mbentuk piranti 4 Ngalahake

Katrangan singkat:

Nggunakke karakteristik trigliserida ing lemak manungsa sing diowahi dadi kristal ing suhu sing kurang, energi non-invasif tumindak ing lapisan lemak ing wilayah lemu sing ditemtokake, saéngga lemak ing wilayah obesitas diowahi dadi kristal lan ilang aktivitas ing kurang. suhu.


Ringkesan

Teori

Kaluwihan

Paramèter

Cryolipolysis Fat Freeze Slimming Machine Cool Shaping Device 4 Handles

Peluang Pasar Gedhe

Persentase gedhe saka populasi fokus kanggo katon luwih apik (diet, olahraga, prosedur)
• Cryolipolysis nyopir pasien anyar menyang saluran estetis
- Perkiraan ~ 30% anyar kanggo estetika
- Praktek wis nglaporake pangsa pasien lanang sing luwih dhuwur
• Evolusi ing pendekatan perawatan, ngasilake luwih akeh perawatan saben pasien
- Perawatan kanggo Transformasi
• Aplikator anyar ngembangake wilayah sing bisa diobati

60#Cryolipolysis Fat Freeze Slimming Machine Cool Shaping Device 4 Handles03

Bekukan Lemak Stubborn, Ngomong NO kanggo Bedah

Prosedur pembekuan lemak Cool-Slimming wis bukti klinis lan contours awak kanthi aman lan efektif ngilangi lemak sing ora dikarepake tanpa operasi utawa downtime.

Lungguh, Ngaso, lan Ngucapake Pamit marang Lemak Stubborn

Sawise sampeyan lan dokter milih area sing bakal diobati, piranti kasebut dipasang ing awak lan pendinginan sing dikontrol.Sajrone prosedur, aja bebas maca, mriksa email, utawa malah turu.

Reshape awak

Sampeyan bisa nyuda lemak ing sawetara wilayah awak kanthi prosedur Cool-Slimming, lan sesi tambahan bakal nambah asil.Panyedhiya sampeyan bakal mbantu nggawe rencana perawatan individu sing cocog kanggo sampeyan.

Kaluwihan tumindak

● Pimpinan ing non-invasif awak sculpting / pasar abang lemak
● Konsisten, kabukten khasiat lan kepuasan praktisi / pasien
● Proposisi nilai ekonomi sing menarik

60#Cryolipolysis Fat Freeze Slimming Machine Cool Shaping Device 4 Handles01

Teknologi pendinginan 360 ° kanthi cangkir sing bisa diganti
● Sistem pendinginan 360° kabeh sing nggabungake telung teknologi tekanan negatif vakum, pembekuan lan cahya infra merah.
Dilengkapi karo papat aplikator sing bisa diganti ergonomis, papat aplikator bisa digunakake bebarengan;telung ukuran cangkir cooling pribadi.Lan dilengkapi aplikator dagu profesional bisa nambani wilayah sing beda-beda.

60#Cryolipolysis Fat Freeze Slimming Machine Cool Shaping Device 4 Handles04 Double Chin Handle 1

1. Sing pengin nambah kurva nanging wedi karo risiko liposuction lan perawatan pasca operasi ing periode pemulihan
2. Olah raga utawa diet ora bisa ningkatake obesitas lokal kayata weteng ngisor
3. Urip sing sibuk, ora ana wektu kanggo olahraga, nanging kudu duwe kurva sing apik kanthi cepet

Paramèter

Input 220V/50Hz 110V/60Hz
daya 2500W
Preheat suhu 37 ℃ ~ 42 ℃
Suhu adhem -18 ℃ ~ 5 ℃
vakum 2-7 tataran
cahya Abang (630nm) Ijo (570nm) 50mW×4
Cairan pendinginan Banyu sing diresiki utawa banyu sing disuling
Sekring F220V L10A
Suhu sekitar 5 ℃ ~ 40 ℃
Kelembapan Relatif ≦80%
Tekanan atmosfer 86Kpa~106Kpa

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita