• head_banner_01

Profil Perusahaan

1

Sapa Kita

Zhengzhou Lumzues Lasers Co., Ltd.

Lumzues minangka produsen peralatan medis lan kecantikan sing nggabungake Riset lan pangembangan, produksi, pemasaran, penjualan, lan layanan solusi siji-mandeg.Iki kalebu opt, laser, frekuensi radio, ultrasonik, lan lapangan multi-teknologi liyane.Ana meh 15 seri produk kayata mesin pembekuan lemak, piranti laser rambut aman, peralatan ngangkat kulit RF, laser lipo lan ing.Zhengzhou Lumzues Lasers Co., Ltd. punika Produsèn misuwur specialized ing ngembangaken lan Manufaktur peralatan slimming ing China.

Zhengzhou PZ Laser Slim Technology Co., Ltd.
oem

ODM / OEM

Lumzeus nyedhiyakake layanan ODM / OEM, lan wis nggawe kerjasama dawa karo agen kondhang internasional.Kanthi Lumzeus, sampeyan bakal entuk pangembangan lan manufaktur koperasi, wektu sing luwih cepet menyang pasar, solusi teknis sing inovatif, kustomisasi piranti lunak, desain cangkang eksklusif, lsp.

Jaminan Mutu

Ing taun 2009, pabrik lulus sertifikasi kualifikasi produksi ISO13485.Lan liwat upaya sing terus-terusan, mayoritas produk kita wis disetujoni dening sertifikasi CE Medis Eropa lan sertifikasi FDA AS.Produk Lumzeus wis entuk popularitas saka konsumen ing Amerika, Eropa, Timur Tengah, Afrika, lan Asia Tenggara.Uga, kualitas unggul lan layanan kabeh-babak wis menangaké kapercayan saka pelanggan saka sak ndonya, lan wis netepake posisi pasar tartamtu ing pasar internasional.

certificate

Kekuwatan R&D

Lumzeus tansah ngeyel 'kualitas pisanan, layanan rinci

Lumzeus tansah ngeyel 'kualitas pisanan, layanan rinci'.Lan inovasi Teknologi minangka tenaga pendorong pangembangan Lumzeus.Kunci sukses Lumzeus yaiku fokus terus ing inovasi peralatan, ngupayakake teknologi canggih, lan respon sing fleksibel lan cepet kanggo kabutuhan pasar.Sawise pirang-pirang taun pengalaman kecantikan-laser akumulasi, pangerten Lumzeus babagan kabutuhan para pencari kecantikan saya tambah akeh.Adhedhasar iki, keputusan inti perusahaan yaiku nggawe solusi sing aman lan efisien lan nggawa solusi kasebut menyang pelanggan.

R&D Strength