• head_banner_01

Budaya perusahaan

Nilai Kita

Perusahaan laser medis paling dhuwur ing donya A merek kecantikan medis profesional global

Merek kecantikan medis profesional global

Posisi Kita

Tolok ukur lan unggulan merek dhuwur

Filosofi Kita

Nggawe kaendahan kanggo pelanggan

Nggawe masa depan kanggo karyawan

Nggawe teknologi kanggo agen

Nggawe kasugihan kanggo masyarakat

Misi Kita

Dadi merek nasional sing bangga lan terhormat

Semangat Tim Kita

Kamenangan iku roti panggang kanggo ngrayakake, kalah nekat kanggo nyimpen

Slogan kita

Makarya bebarengan siji bab, siji ati, lan menang bebarengan

Persp Ektif Kita

Integritas, efisiensi, win-win, inovasi, rasa syukur, katresnan