• head_banner_01

PRODUK

3 Wavelengths Diode Laser Hair Removal Machine

Katrangan singkat:

Nggunakake teori panyerepan cahya Milih, laser bisa preferentially digunakke dening melanin saka rambute lan banjur panas batang rambute lan folikel rambut, malih kanggo numpes folikel rambut lan organisasi oksigen watara folikel rambut.


Ringkesan

Teori

Kaluwihan

Paramèter

3#Skin Care Vascular Removal 530nm IPL Laser Beauty Machine (4)

Nggunakake teori panyerepan cahya Milih, laser bisa preferentially digunakke dening melanin saka rambute lan banjur panas batang rambute lan folikel rambut, malih kanggo numpes folikel rambut lan organisasi oksigen watara folikel rambut.

Nalika laser output, sistem karo teknologi cooling khusus, kelangan kulit lan nglindhungi kulit saka babras lan tekan perawatan banget aman lan nyaman.

3#Skin Care Vascular Removal 530nm IPL Laser Beauty Machine (4)

Laser kacepetan (808nm dawane gelombang):dawa gelombang klasik ing laser hair removal.Iku seng nembus jero, daya rata-rata dhuwur lan tingkat Ambalan dhuwur nggawe perawatan cepet banget.Uga, 808nm nduweni tingkat panyerepan melanin sing moderat, dadi aman kanggo jinis kulit sing luwih peteng, dadi becik kanggo nambani lengen, sikil, pipi, lan jenggot.

√ Generator Laser Dias Jerman Premium

Kita nggunakake generator laser unggul sing diimpor saka Jerman kanggo njamin kinerja sing luar biasa, sanajan nggunakake intensitas dhuwur ing macem-macem kahanan kerja sing angel.
Umur generator laser ora kurang saka 20 yuta tembakan.
Iki dilengkapi karo cooling Semikonduktor unik kaya ing ngisor iki, sing njamin kapasitas kerja terus-terusan sajrone 7 * 24 jam lan nyuda energi kurang.

3#Skin Care Vascular Removal 530nm IPL Laser Beauty Machine (4)

√ Safety: Kajaba iku, Medical CE lan ISO13485 disetujoni, kualitas minangka ngalangi minangka rock.
√ Perawatan Sakbenere Ora Sakit: Suhu Sapphire adhem mudhun -5 ° C, nyaman kanggo kabeh perawatan.
√ Efisiensi: Ukuran titik 15 * 15mm kanthi kacepetan maksimal 20Hz, ngirit wektu perawatan.
√ Fasilitas: Piranti lunak cerdas kanthi pandhu arah menu sing prasaja, gampang banget kanggo operate.
√ Sertifikasi kaping pindho: US FDA lan Eropa Medical CE

Permanen Copot rambut sing ora dikarepake babagan macem-macem bagean awak manungsa.
Jinis kulit (I-VI) & werna rambut lan tekstur sing bisa diatur.

Spesifikasi

Tipe Laser Laser Dioda Kab
Jumlah Laser Jerman Dilas Laser bar
Panjang Gelombang Laser 808nm
The Light Guide Crystal Safir
Ukuran Spot 15x15mm
Frekuensi Ambalan 1 ~ 20HZ
Lebar Pulsa 10-400ms
Kapadhetan energi 1 ~ 120j/cm²
Suhu Cooling Laser -5 ℃ - 5 ℃
Power Supply AC230V, 50Hz / AC110V, 60Hz
Sistem pendinginan Udara + Banyu + Semikonduktor + Safir
Suhu Banyu Cooling Laser 20 – 30°C
Konsumsi Daya 2000VA
Daya Rated 1000W

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita