• head_banner_01

PRODUK

2021 Velashape Ultrasonik Kavitasi Frekuensi Radio Multi-Fungsional Rf Weight Lost Massager Slimming Machine

Katrangan singkat:

U-ShapeⅢ minangka piranti super kanggo mbentuk lan mbusak kerut sing nggabungake 5 teknologi kayata RF (frekuensi radio), VAC (tekanan negatif), energi cahya infra merah, roller mekanik, lan floding kulit.


Ringkesan

Teori

Kaluwihan

Paramèter

 

2021 Velashape Ultrasonic Cavitation Radio Frequency Multi-Functional Rf Weight Lost Massager Slimming MachineU-ShapeⅢ minangka piranti super kanggo mbentuk lan mbusak kerut sing nggabungake 5 teknologi kayata RF (frekuensi radio), VAC (tekanan negatif), energi cahya infra merah, roller mekanik, lan floding kulit.Liwat latihan aerobik kayata nyedhot, pinching lan pijet jaringan ikat lan lemak, sing nyebabake panas sel lemak, jaringan ikat ing sakubenge lan serat kolagen dermal sing ndasari.Digabungake karo 650nm cedhak terapi fisik energi termal inframerah lan frekuensi radio, jinis pemanasan lan vakum sing efisien iki ngrangsang pertumbuhan kolagen lan elastin sing anyar lan luwih apik, sing nyebabake nyuda keluwesan kulit, volume awak, lan perbaikan struktur kulit. tekstur.

① Teknologi Vakum

Iki digunakake kanggo adsorb cellulite kanthi cara sing alus lan seragam, ora ngrusak kulit.

②Rol mekanik multi-arah

Pijet gelombang nyepetake sirkulasi getih lan lipolisis.

③Energi Cahya Infra Merah 650nm-1200nm Unik

Ngoptimalake energi lan kanthi tepat target dermis, nambah safety perawatan

 60#2021 Velashape Ultrasonic Cavitation Radio Frequency Multi- ( (5)

④Frekuensi Radio Bipolar

Cepet mlebu lapisan jero kanggo nggayuh suhu sing wis ditemtokake, nyawiji lemak lan nambah kolagen

⑤Teknologi Suction

Nulung energi RF kanggo nembus kulit, mesthekake kulit dadi panas kanthi merata lan aman.

60#2021 Velashape Ultrasonic Cavitation Radio Frequency Multi- (1)

√ Unik 10 aplikator mewah

Miturut situs perawatan, item, panjaluk, aplikator sing cocog.Gampang entuk tujuan tokoh awak sing sampurna, mundhut bobot, ngencengi kulit lan perbaikan tekstur kulit.

Ngurangi wektu perawatan lan cara perawatan kanggo entuk efek sing dikarepake.

60#2021 Velashape Ultrasonic Cavitation Radio Frequency Multi- (

nyuda lemak

Ngencangake weteng, bentuk pinggul, awak sing ramping, nambah Payudara & Ngangkat Bokong

Regimen kesehatan

Perawatan Meridian, Nyeri Otot, Terapi Fisik

Peningkatan tekstur

Toning kulit/Kulit Gamelan, Kontur Wajah/Kontur Badan, Ngilangi Kelelahan Otot

Ngilangi kerut

Gulu, bathuk, area mripat

Pangurangan selulit

Stretch mark, garis obesitas

Bantuan pemulihan postpartum ibu

Ngurangi Lingkaran

Pemulihan operasi liposuction (minangka perawatan sadurunge operasi lan sawise operasi)

2021 Velashape Ultrasonic Cavitation Radio Frequency Multi-Functional Rf Weight Lost Massager Slimming Machine

Spesifikasi

Daya Output

AC110V / 60Hz utawa AC220V / 50Hz

Mode kerja rol

Papat mode kerja

Tingkat tekanan negatif

0~5 total enem tingkat

tingkat energi RF

0~5 total enem tingkat;Daya RF: 0-100W;Frekuensi RF: 2MHZ.

Nomer tangan

5 (Awak, anggota awak, tangan perawatan pasuryan + Kepala Ultrasound Fokus + Cangkir pinggul sing nambah payudara), cangkir pinggul payudara kalebu (ekstra gedhe 2, gedhe 2, medium 2, cilik 2)

Frekuensi ultrasonik

40KHZ

Daya infra merah

0~10W total 0~5 tingkat

Suhu Kerja

+15 ℃ ~ + 30 ℃

Suhu panyimpenan

-20 ℃ ~ + 55 ℃

Kelembapan relatif

≤80%

Tekanan atmosfer

86 kPa ~ 106 kPa

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita